Noniin, itselläni on aika lyhyet kynnet, mutta yritän kasvattaa niitä. Kannattaa olla lakkaamatta kynsiä (itseltäni se ei onnistu) ja käyttää mahdollisimman vähän kynsilakanpoistoainetta! kynsinauhoja voi rasvata korkeintaan 4 kertaa päivässä. Voi myös ostaa kaupasta kirkasta pidentävää ja paksuunnuttavaa kynsilakkaa noin 8 euroa, itselläni on ja se auttaa! ;)) Jos sinulla on tylsää, niin suosittelen tätä:

 

Kaadat ensin jonnekkin astiaan (syvään lautaseen) vettä, sitten REILUSTI suolaa sitten öljyä ja taas REILUSTI suolaa! ja pidät siellä kynsiä noin 1-3 tuntia, mutta ite pidin vaan puoli tuntia :D mut kyllä se auttoi :) kannattaa juoda maitoa jos et juo niin syödä kalkkitapletteja. Itse syön niitä kun ei tule juotua maitoa :)

 

Ja jos ei malta oottaa että kynnet kasvaa, niin voi laittaa rakennekynnet pitkillä tipeillä:) itelläni on ollu rakennekynnet mutta ei ollu kovin pitkät ja oli hirveen epätasaset :SS

 

                                               Mun rakennekynnet ;) <3

 

 

Tos oli päivä rakennekynsien jälkeen :) noi oli ihanat mutta noi ankkurit ei ollu ihan maailman parhaimmat :DD mutta noi raidat, ihanat! <3<3<3<3

 

Voi viilailla kynsiä kauniin muotoisiksi:) Ja jos ne on epätasaiset, niin ostaa kynsiviilan jolla voi viilata kynnen päältä niin kynsistä tulee sileän tuntoiset ja näköiset :)

 

:) lasiviila ;) itselläni on juuri tuollainen!

 

                          

Nuo ovat hyvin käteviä, niissä on kynsisakset, kynsiviila ja kynnen alusen puhdistaja tai mikä se nyt onkaan :D itellä on aina tommonen mukana :)